Suomalaiset ovat tottuneet juomaan kahvinsa paperin läpi suodatettuna, mutta pressopannulla (englanniksi "French press") voi myös valmistaa hyvät sumpit. Pressopannulla keitetty kahvi on voimakkaan makuista ja rasvaista, aivan kuten hyvän espresson kuuluukin olla.
Pressopannulla keitetty tummapaahtoinen kahvi toimii hyvänä espressopohjana cappuccinolle. Pannua voi käyttää myös cappuccinon vaahdon tekemiseen: suodatinta pumppaamalla lämmitetty maito vaahdottuu sopivasti. Kun maitovaahto on kaadettu kahvin päälle, niin vaahtoon voi vielä lisätä ripauksen kaakaojauhetta tai kanelia tuomaan näyttävyyttä!
Klikkaa tästä seuraavaan kahvifaktaan:
Tiesitkö että kahvikäsittelyllä saat tumman hehkuvat hiukset?
tai lue tarkemmat ohjeet cappuccinon tekemiseen täältä
Tiesitkö että kahvikäsittelyllä saat tumman hehkuvat hiukset?
tai lue tarkemmat ohjeet cappuccinon tekemiseen täältä
Pressopannu |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti